مولفه های شناختی

رونیکا هاشمی

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های شناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

تجزیه و تحلیل

نمره شناختی:

6 از 10
تجزیه و تحلیل یکی از مهارت‌های شناختی است که به توانایی ارزیابی و قضاوت در مورد مسائل مربوط می شود. این مهارت به معنای تفکر منطقی برای تجزیه و تحلیل مسائل به اجزای کوچکتر، شناسایی الگوها، و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود است. این مهارت در حل مسائل پیچیده، تصمیم‌گیری و ارائه راه‌حل‌های کارآمد بسیار مؤثر است.
  • برای این منظور پیشنهاد می‌شود مادر قصه های های مربوط به ضرب‌المثل‌های مختلف و حکایت‌های سعدی، مولانا، کلیله‌ودمنه را برای تقویت تجزیه‌وتحلیل برایش بخواند.

حل مسئله

نمره شناختی:

7 از 10
حل مسئله به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد در تجزیه و تحلیل مسائل پیچیده و پیدا کردن راه‌حل‌های منطقی و کارآمد اشاره دارد. این مهارت به تفکر منطقی، استفاده از دانش و تجربه، تحلیل دقیق و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود مرتبط است. این مهارت در زندگی روزمره، محیط کار، تحصیل و هر جایی که با مسائل پیچیده سروکار داشته باشیم، بسیار مهم است.
  • فضاهایی برای دوست‌یابی رونیکا در نظر گرفته شود.
  • از کلاس شطرنج برای تقویت حل مسئله استفاده شود.

حدس زدن

نمره شناختی:

5 از 10
حدس زدن نیز به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد برای پیش‌بینی در مورد مسائل مختلف اشاره دارد. حدس زدن ممکن است بر اساس تجربه‌های گذشته، الگوها و اطلاعات موجود انجام شود. حدس زدن توانایی تفکر انعطاف‌پذیر در موقعیت‌های مختلف را شامل می‌شود. این مهارت در حل مسائل، تصمیم‌گیری و پیش‌بینی می‌تواند مؤثر باشد.
  • از کتاب‌های چیستان و معما متناسب با سن رونیکا استفاده شود.
  • تمرین صبر کن/فکر کن و بگو را هرروز انجام دهید(به این صورت که یک موضوع مطرح کنید تا 4 بشمارید تا رونیکا 4 سؤال در مورد موضوع مطرح کند).

تخمین زدن

نمره شناختی:

7 از 10
تخمین زدن یکی از مهارت‌های شناختی است که برای پیش‌بینی یا حدس ویژگی چیزهای مختلف با استفاده از تقریب استفاده می‌شود. معمولاً زمانی که اطلاعات بدست آمده کامل نباشند یا عدم قطعیت در آنها باشد یا ثبات وضعیت وجود نداشته باشد، کاربرد دارد.
  • از بازی دارت استفاده شود.
  • مادر کتاب با موضوعات تاریخی برای رونیکا بخواند.

توجه

نمره شناختی:

7 از 10
توجه ظرفیت شناختی است که می‌توان با آن ذهن خود را به سمت محرک یا عملی خاص سوق داد. به عبارت دیگر، توجه به تمرکز بر روی یک کار علی‌رغم حواس پرتی یا داشتن چندین وظیفه برای انجام همزمان اشاره دارد. توجه به صورت مستقیم عملکرد فرد را در امور مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.
  • یک توپ سبک را روی یک خط صاف روی میز با فوت کردن(تنظیم تنفس) حرکت دهد.
  • ساعت خواب شبانه، بیدار شدن صبحگاهی و استراحت طی روز تنظیم شود و برنامه‌ریزی منظم و مستمر در آن صورت گیرد.
  • نظافت و مرتب کردن اتاق رونیکا با خودش باشد.

تمرکز

نمره شناختی:

5 از 10
تمرکز یک توانایی شناختی است که با آن فرد می‌تواند تمام توجه‌اش را بر روی یک موضوع خاص بگذارد به طوری که عوامل دیگر مانع انجام کار او نشوند. در واقع، تمرکز به توانایی نگه داشتن توجه روی موضوع مورد نظر و جلوگیری از حواس پرتی اشاره دارد. این مهارت برای انجام وظایف مختلف، به ویژه در یادگیری و حل مسائل، بسیار مهم است.
  • تمرین تنیس روی میز را هفته‌ای دو بار انجام دهد.

کنترل گری

نمره شناختی:

6 از 10
کنترل گری یک توانایی شناختی است که باعث می شود فرد توجه و انرژی خود را به گونه‌ای مدیریت کند که هیچ عامل خارجی یا مخرب نتواند حواسش را پرت کند و چند کار را به صورت همزمان انجام دهد. در واقع، کنترل گری نقش مهمی در یادگیری و انجام وظایف چندگانه در زندگی روزانه دارد.
  • سعی کنید منزل آرام نباشد. از چند منبع صوتی و دیداری در منزل استفاده شود(هدف  تمرین این است که رونیکا به محیط آرام و خلوت عادت نکند).

تصمیم گیری

نمره شناختی:

6 از 10
تصمیم‌گیری یک مهارت شناختی سطح بالا در نظر گرفته می‌شود. تصمیم گیری منجر به انتخاب یک باور یا یک روش از بین چندین گزینه جایگزین احتمالی می‌شود. تصمیم‌گیری آخرین مرحله از فرآیند حل مسئله است. وقتی فرد برای یک مسئله چند راهکار ارائه می‌دهد و از بین راهکارها باید بهترین را با استفاده از تکنیک سود و فایده انتخاب کند، اینجاست که مهارت تصمیم‌گیری اهمیت پیدا می‌کند.
  • تعاملات اجتماعی بیشتر شود. تعداد دوستان بیشتر شود.
  • با نظارت والدین تفریحات سالم با دوستان داشته باشد.

حافظه

نمره شناختی:

4 از 10
حافظه اساس یادگیری و یکی از مهارت‌های شناختی پایه است. حافظه به سه شکل حافظه فعال، کوتاه مدت و حافظه بلند ‌مدت دیده می شود که ضعف در هر یک از آن ها منجر به کاهش بازدهی فرد در عملکرد تحصیلی و عملکرد روزانه می شود. حافظه به توانایی فرد در رمزگذاری، طبقه‌بندی و بازخوانی اطلاعات اشاره دارد.
  • از حفظ اشعار(سعدی و مولانا) استفاده کند. هفته‌ای سه بیت از اشعار را با کمک مادر حفظ کند(در دفتر یادداشت شعرها برای مرور نوشته شود).

تفکر

نمره شناختی:

7 از 10
تفکر یک مهارت شناختی است که با پردازش اطلاعات، ایجاد ارتباط بین اطلاعات، تصمیم‌گیری و خلق ایده‌های جدید سروکار دارد. تفکر یک مهارت شناختی است که به کسب اطلاعات جدید یا تغییر اطلاعات موجود در حافظه برای دستیابی به هدفی خاص می انجامد.
  • مادر قصه های های مربوط به ضرب‌المثل‌های مختلف و حکایت‌های سعدی، مولانا، کلیله‌ودمنه را برایش بخواند(در مورد حکایت، داستان و شخصیت‌های حکایت و نتیجه‌گیری از حکایت مادر با رونیکا صحبت کند).

مولفه های روانشناختی

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های روانشناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

خودآگاهی

نمره شناختی:

10 از 10
این مفهوم به توانایی فرد برای شناخت و درک خود، احساسات، عقاید، انگیزه‌ها و رفتارهای خود اشاره دارد. در واقع، خودآگاهی به معنای داشتن آگاهی از خود و توانایی تحلیل و تفسیر عملکرد خود است. خودآگاهی شامل دو جنبه اصلی است: (1) خودآگاهی ذهنی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از افکار، باورها، انگیزه‌ها و احساسات خود است. به عبارت دیگر، فرد با خودآگاهی ذهنی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این اتفاق افتاد؟”، “چرا این احساس را دارم؟” و “چرا این باور را دارم؟” پاسخ دهد. (2) خودآگاهی عملکردی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از رفتارها، عملکرد و عادات خود است. فرد با خودآگاهی عملکردی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این رفتار را انجام دادم؟” و “چگونه می‌توانم رفتارهایم را بهبود بخشم؟” پاسخ دهد.
  • درزمینهٔ خودآگاهی از عملکرد خوبی برخوردار هستند و نیاز به ملاحظات ندارد.

اعتماد به نفس

نمره شناختی:

9 از 10
اعتماد به نفس به معنای باور به توانایی‌ها، قابلیت‌ها و قضاوت مثبت در مورد خودمان است. این ویژگی به فرد اجازه می‌دهد به دنبال علایق و خواسته‌های خود برود، خطر کند و با انعطاف‌پذیری و اراده بر موانع غلبه کند.
  • تحت هیچ شرایطی و در هیچ زمینه‌ای او را با فرد دیگر مقایسه نکنید.
  • موقعی که شعر می خواند از او فیلم بگیرید و به دیگران نشان دهید.

عزت نفس

نمره شناختی:

8 از 10
عزت نفس چگونگی فکر کردن و ارزیابی خود است که می‌تواند به شکل مثبت یا منفی باشد. در واقع احساس ارزشمندی درونی است که تأثیرات مهمی در زندگی افراد دارد.
  • والدین در این سن باید به فرزندشان کمک کنند تا هم منفی و هم مثبت‌ها را ببینند (همه‌ی آدم‌ها در برخی مسائل خوب هستند و در برخی خوب نیستند. مثلاً تو در ریاضی خوب نیستی ولی در نوشتن خیلی خوبی).
  • در فعالیت‌هایی که انجام می‌دهد، تأکید بر تلاش به‌جای نتیجه شود (مثلاً آفرین چقدر تلاش کردی).
  • دنبال ثابت کردن ویژگی‌های منفی نباشید و آن را برای رونیکا به یک مسئله قابل‌تغییر تبدیل کنید.

سرعت پردازش اطلاعات

نمره شناختی:

6 از 10
سرعت پردازش اطلاعات به توانایی فرد در پردازش و تفسیر اطلاعات اشاره دارد. این مفهوم مرتبط با قدرت مغز در پردازش داده‌ها، تشخیص الگوها، حل مسائل و تصمیم‌گیری است.
  • تمرین میز به هم ر یخته با زمان بندی(5 ثانیه ) را 3 بار در هفته به مدت 8 ماه انجام دهد(هر بار تاکید کنید سریع تر سریع تر).

کنترل تکانه

نمره شناختی:

6 از 10
این مفهوم به رفتارهایی مربوط می شود که به صورت لحظه ای، بدون تامل بر روی نتایج آنها و بدون تحلیل و ارزیابی دستاوردهای مثبت و منفی، انجام می شوند. به عبارت دیگر، ناپخته، نابالغانه و عجولانه رفتار کردن است. رفتارهای تکانشی به سه شکل شناختی، حرکتی و عدم برنامه ریزی دیده می شوند. این رفتار به شکل های مختلف، به این صورت که هرچه به فکرشان برسد به زبان می آورند، صحبت دیگران را قطع می کنند تا درگیری لفظی و کتک کاری راه انداختن دیده می شود.
  • مسافت طولانی راه برود. پیاده روی طولانی در برنامه ریزی هفتگی داشته باشد.
  • هر موقع گرسنه شد، سریع به او غذا ندهید. کمی با تأخیر این کار را انجام دهید.

تحلیل آموزشی و تحصیلی

نام رشته نمره توضیحات
علوم ریاضی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم تجربی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم انسانی 80 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
هنر 70 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.

تحلیل آینده شغلی

مشاغل مناسب

مشاغل نامناسب

برای این رشته های تحصیلی مناسب است: رشته‌های زبان/ روابط عمومی/هتل داری/ طراحی و هنر

برای این رشته ها مناسب نیست: وکالت، پزشکی ، علوم پایه، مهندسی

ارتقا سبک زندگی

نام پیشنهادمدت زمان انجاممحدوده زمانیتکرار زمانیتوضیحات مورد نیاز
خواندن کتابیک ساعت-هر روز هفته

مادر کتاب داستان های ضرب‌المثل‌های مختلف و حکایت‌های سعدی، مولانا، کلیله‌ودمنه را برای رونیکا بخواند.

فعالیت ورزشی45 دقیقه تا یک ساعت-دو روز در هفته

تنیس روی میز

فعالیت ورزشیمتناسب باکلاس ثبت نامیمتناسب باکلاس ثبت نامیمتناسب باکلاس ثبت نامی

کلاس شطرنج

برنامه ریزی

  •  زمان سپری‌شده و وقت مشترک پدر با رونیکا و صحبت کردن با او در مورد مسائل مختلف افزایش یابد.
  • کارهای شخصی رونیکا توسط خودش همراه با نظارت والدین انجام شود.
  • فضاهایی برای دوست‌یابی رونیکا برنامه‌ریزی شود. تعاملات اجتماعی رونیکا باید بیشتر شود.

نمودار کلی نمرات

جمع بندی نهایی

جمع بندی نهایی دکتر پیرهانی:
0 از 10
نمره معدل شناختی
قبلی
بعدی

مولفه های شناختی

رونیکا هاشمی

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های شناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

تجزیه و تحلیل

نمره شناختی:

6 از 10
تجزیه و تحلیل یکی از مهارت‌های شناختی است که به توانایی ارزیابی و قضاوت در مورد مسائل مربوط می شود. این مهارت به معنای تفکر منطقی برای تجزیه و تحلیل مسائل به اجزای کوچکتر، شناسایی الگوها، و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود است. این مهارت در حل مسائل پیچیده، تصمیم‌گیری و ارائه راه‌حل‌های کارآمد بسیار مؤثر است.
  • برای این منظور پیشنهاد می‌شود مادر قصه های های مربوط به ضرب‌المثل‌های مختلف و حکایت‌های سعدی، مولانا، کلیله‌ودمنه را برای تقویت تجزیه‌وتحلیل برایش بخواند.

حل مسئله

نمره شناختی:

7 از 10
حل مسئله به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد در تجزیه و تحلیل مسائل پیچیده و پیدا کردن راه‌حل‌های منطقی و کارآمد اشاره دارد. این مهارت به تفکر منطقی، استفاده از دانش و تجربه، تحلیل دقیق و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود مرتبط است. این مهارت در زندگی روزمره، محیط کار، تحصیل و هر جایی که با مسائل پیچیده سروکار داشته باشیم، بسیار مهم است.
  • فضاهایی برای دوست‌یابی رونیکا در نظر گرفته شود.
  • از کلاس شطرنج برای تقویت حل مسئله استفاده شود.

حدس زدن

نمره شناختی:

5 از 10
حدس زدن نیز به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد برای پیش‌بینی در مورد مسائل مختلف اشاره دارد. حدس زدن ممکن است بر اساس تجربه‌های گذشته، الگوها و اطلاعات موجود انجام شود. حدس زدن توانایی تفکر انعطاف‌پذیر در موقعیت‌های مختلف را شامل می‌شود. این مهارت در حل مسائل، تصمیم‌گیری و پیش‌بینی می‌تواند مؤثر باشد.
  • از کتاب‌های چیستان و معما متناسب با سن رونیکا استفاده شود.
  • تمرین صبر کن/فکر کن و بگو را هرروز انجام دهید(به این صورت که یک موضوع مطرح کنید تا 4 بشمارید تا رونیکا 4 سؤال در مورد موضوع مطرح کند).

تخمین زدن

نمره شناختی:

7 از 10
تخمین زدن یکی از مهارت‌های شناختی است که برای پیش‌بینی یا حدس ویژگی چیزهای مختلف با استفاده از تقریب استفاده می‌شود. معمولاً زمانی که اطلاعات بدست آمده کامل نباشند یا عدم قطعیت در آنها باشد یا ثبات وضعیت وجود نداشته باشد، کاربرد دارد.
  • از بازی دارت استفاده شود.
  • مادر کتاب با موضوعات تاریخی برای رونیکا بخواند.

توجه

نمره شناختی:

7 از 10
توجه ظرفیت شناختی است که می‌توان با آن ذهن خود را به سمت محرک یا عملی خاص سوق داد. به عبارت دیگر، توجه به تمرکز بر روی یک کار علی‌رغم حواس پرتی یا داشتن چندین وظیفه برای انجام همزمان اشاره دارد. توجه به صورت مستقیم عملکرد فرد را در امور مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.
  • یک توپ سبک را روی یک خط صاف روی میز با فوت کردن(تنظیم تنفس) حرکت دهد.
  • ساعت خواب شبانه، بیدار شدن صبحگاهی و استراحت طی روز تنظیم شود و برنامه‌ریزی منظم و مستمر در آن صورت گیرد.
  • نظافت و مرتب کردن اتاق رونیکا با خودش باشد.

تمرکز

نمره شناختی:

5 از 10
تمرکز یک توانایی شناختی است که با آن فرد می‌تواند تمام توجه‌اش را بر روی یک موضوع خاص بگذارد به طوری که عوامل دیگر مانع انجام کار او نشوند. در واقع، تمرکز به توانایی نگه داشتن توجه روی موضوع مورد نظر و جلوگیری از حواس پرتی اشاره دارد. این مهارت برای انجام وظایف مختلف، به ویژه در یادگیری و حل مسائل، بسیار مهم است.
  • تمرین تنیس روی میز را هفته‌ای دو بار انجام دهد.

کنترل گری

نمره شناختی:

6 از 10
کنترل گری یک توانایی شناختی است که باعث می شود فرد توجه و انرژی خود را به گونه‌ای مدیریت کند که هیچ عامل خارجی یا مخرب نتواند حواسش را پرت کند و چند کار را به صورت همزمان انجام دهد. در واقع، کنترل گری نقش مهمی در یادگیری و انجام وظایف چندگانه در زندگی روزانه دارد.
  • سعی کنید منزل آرام نباشد. از چند منبع صوتی و دیداری در منزل استفاده شود(هدف  تمرین این است که رونیکا به محیط آرام و خلوت عادت نکند).

تصمیم گیری

نمره شناختی:

6 از 10
تصمیم‌گیری یک مهارت شناختی سطح بالا در نظر گرفته می‌شود. تصمیم گیری منجر به انتخاب یک باور یا یک روش از بین چندین گزینه جایگزین احتمالی می‌شود. تصمیم‌گیری آخرین مرحله از فرآیند حل مسئله است. وقتی فرد برای یک مسئله چند راهکار ارائه می‌دهد و از بین راهکارها باید بهترین را با استفاده از تکنیک سود و فایده انتخاب کند، اینجاست که مهارت تصمیم‌گیری اهمیت پیدا می‌کند.
  • تعاملات اجتماعی بیشتر شود. تعداد دوستان بیشتر شود.
  • با نظارت والدین تفریحات سالم با دوستان داشته باشد.

حافظه

نمره شناختی:

4 از 10
حافظه اساس یادگیری و یکی از مهارت‌های شناختی پایه است. حافظه به سه شکل حافظه فعال، کوتاه مدت و حافظه بلند ‌مدت دیده می شود که ضعف در هر یک از آن ها منجر به کاهش بازدهی فرد در عملکرد تحصیلی و عملکرد روزانه می شود. حافظه به توانایی فرد در رمزگذاری، طبقه‌بندی و بازخوانی اطلاعات اشاره دارد.
  • از حفظ اشعار(سعدی و مولانا) استفاده کند. هفته‌ای سه بیت از اشعار را با کمک مادر حفظ کند(در دفتر یادداشت شعرها برای مرور نوشته شود).

تفکر

نمره شناختی:

7 از 10
تفکر یک مهارت شناختی است که با پردازش اطلاعات، ایجاد ارتباط بین اطلاعات، تصمیم‌گیری و خلق ایده‌های جدید سروکار دارد. تفکر یک مهارت شناختی است که به کسب اطلاعات جدید یا تغییر اطلاعات موجود در حافظه برای دستیابی به هدفی خاص می انجامد.
  • مادر قصه های های مربوط به ضرب‌المثل‌های مختلف و حکایت‌های سعدی، مولانا، کلیله‌ودمنه را برایش بخواند(در مورد حکایت، داستان و شخصیت‌های حکایت و نتیجه‌گیری از حکایت مادر با رونیکا صحبت کند).

مولفه های روانشناختی

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های روانشناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

خودآگاهی

نمره شناختی:

10 از 10
این مفهوم به توانایی فرد برای شناخت و درک خود، احساسات، عقاید، انگیزه‌ها و رفتارهای خود اشاره دارد. در واقع، خودآگاهی به معنای داشتن آگاهی از خود و توانایی تحلیل و تفسیر عملکرد خود است. خودآگاهی شامل دو جنبه اصلی است: (1) خودآگاهی ذهنی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از افکار، باورها، انگیزه‌ها و احساسات خود است. به عبارت دیگر، فرد با خودآگاهی ذهنی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این اتفاق افتاد؟”، “چرا این احساس را دارم؟” و “چرا این باور را دارم؟” پاسخ دهد. (2) خودآگاهی عملکردی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از رفتارها، عملکرد و عادات خود است. فرد با خودآگاهی عملکردی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این رفتار را انجام دادم؟” و “چگونه می‌توانم رفتارهایم را بهبود بخشم؟” پاسخ دهد.
  • درزمینهٔ خودآگاهی از عملکرد خوبی برخوردار هستند و نیاز به ملاحظات ندارد.

اعتماد به نفس

نمره شناختی:

9 از 10
اعتماد به نفس به معنای باور به توانایی‌ها، قابلیت‌ها و قضاوت مثبت در مورد خودمان است. این ویژگی به فرد اجازه می‌دهد به دنبال علایق و خواسته‌های خود برود، خطر کند و با انعطاف‌پذیری و اراده بر موانع غلبه کند.
  • تحت هیچ شرایطی و در هیچ زمینه‌ای او را با فرد دیگر مقایسه نکنید.
  • موقعی که شعر می خواند از او فیلم بگیرید و به دیگران نشان دهید.

عزت نفس

نمره شناختی:

8 از 10
عزت نفس چگونگی فکر کردن و ارزیابی خود است که می‌تواند به شکل مثبت یا منفی باشد. در واقع احساس ارزشمندی درونی است که تأثیرات مهمی در زندگی افراد دارد.
  • والدین در این سن باید به فرزندشان کمک کنند تا هم منفی و هم مثبت‌ها را ببینند (همه‌ی آدم‌ها در برخی مسائل خوب هستند و در برخی خوب نیستند. مثلاً تو در ریاضی خوب نیستی ولی در نوشتن خیلی خوبی).
  • در فعالیت‌هایی که انجام می‌دهد، تأکید بر تلاش به‌جای نتیجه شود (مثلاً آفرین چقدر تلاش کردی).
  • دنبال ثابت کردن ویژگی‌های منفی نباشید و آن را برای رونیکا به یک مسئله قابل‌تغییر تبدیل کنید.

سرعت پردازش اطلاعات

نمره شناختی:

6 از 10
سرعت پردازش اطلاعات به توانایی فرد در پردازش و تفسیر اطلاعات اشاره دارد. این مفهوم مرتبط با قدرت مغز در پردازش داده‌ها، تشخیص الگوها، حل مسائل و تصمیم‌گیری است.
  • تمرین میز به هم ر یخته با زمان بندی(5 ثانیه ) را 3 بار در هفته به مدت 8 ماه انجام دهد(هر بار تاکید کنید سریع تر سریع تر).

کنترل تکانه

نمره شناختی:

6 از 10
این مفهوم به رفتارهایی مربوط می شود که به صورت لحظه ای، بدون تامل بر روی نتایج آنها و بدون تحلیل و ارزیابی دستاوردهای مثبت و منفی، انجام می شوند. به عبارت دیگر، ناپخته، نابالغانه و عجولانه رفتار کردن است. رفتارهای تکانشی به سه شکل شناختی، حرکتی و عدم برنامه ریزی دیده می شوند. این رفتار به شکل های مختلف، به این صورت که هرچه به فکرشان برسد به زبان می آورند، صحبت دیگران را قطع می کنند تا درگیری لفظی و کتک کاری راه انداختن دیده می شود.
  • مسافت طولانی راه برود. پیاده روی طولانی در برنامه ریزی هفتگی داشته باشد.
  • هر موقع گرسنه شد، سریع به او غذا ندهید. کمی با تأخیر این کار را انجام دهید.

تحلیل آموزشی و تحصیلی

نام رشته نمره توضیحات
علوم ریاضی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم تجربی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم انسانی 80 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
هنر 70 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.

تحلیل آینده شغلی

مشاغل مناسب

مشاغل نامناسب

برای این رشته های تحصیلی مناسب است: رشته‌های زبان/ روابط عمومی/هتل داری/ طراحی و هنر

برای این رشته ها مناسب نیست: وکالت، پزشکی ، علوم پایه، مهندسی

ارتقا سبک زندگی

نام پیشنهادمدت زمان انجاممحدوده زمانیتکرار زمانیتوضیحات مورد نیاز
خواندن کتابیک ساعت-هر روز هفته

مادر کتاب داستان های ضرب‌المثل‌های مختلف و حکایت‌های سعدی، مولانا، کلیله‌ودمنه را برای رونیکا بخواند.

فعالیت ورزشی45 دقیقه تا یک ساعت-دو روز در هفته

تنیس روی میز

فعالیت ورزشیمتناسب باکلاس ثبت نامیمتناسب باکلاس ثبت نامیمتناسب باکلاس ثبت نامی

کلاس شطرنج

برنامه ریزی

  •  زمان سپری‌شده و وقت مشترک پدر با رونیکا و صحبت کردن با او در مورد مسائل مختلف افزایش یابد.
  • کارهای شخصی رونیکا توسط خودش همراه با نظارت والدین انجام شود.
  • فضاهایی برای دوست‌یابی رونیکا برنامه‌ریزی شود. تعاملات اجتماعی رونیکا باید بیشتر شود.

نمودار کلی نمرات

جمع بندی نهایی

جمع بندی نهایی دکتر پیرهانی:
0 از 10
نمره معدل شناختی

برای مشاهده بهتر نتایج لطفا صفحه گوشی خود را بچرخانید و آن را را در حالت افقی نگه دارید.