مولفه های شناختی

گلنار سیری

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های شناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

تجزیه و تحلیل

نمره شناختی:

8 از 10
تجزیه و تحلیل یکی از مهارت‌های شناختی است که به توانایی ارزیابی و قضاوت در مورد مسائل مربوط می شود. این مهارت به معنای تفکر منطقی برای تجزیه و تحلیل مسائل به اجزای کوچکتر، شناسایی الگوها، و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود است. این مهارت در حل مسائل پیچیده، تصمیم‌گیری و ارائه راه‌حل‌های کارآمد بسیار مؤثر است.
  • از کلاس یوگا استفاده کند(یوگا از تفکر افراطی جلوگیری می کند)
  • هر چالش یا موضوعی که در زندگی با آن مواجه می شود را روی کاغذ بنویسد و بعد در مورد آن فکر کند و فکرهای خود را نیز یادداشت کند.

حل مسئله

نمره شناختی:

6 از 10
حل مسئله به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد در تجزیه و تحلیل مسائل پیچیده و پیدا کردن راه‌حل‌های منطقی و کارآمد اشاره دارد. این مهارت به تفکر منطقی، استفاده از دانش و تجربه، تحلیل دقیق و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود مرتبط است. این مهارت در زندگی روزمره، محیط کار، تحصیل و هر جایی که با مسائل پیچیده سروکار داشته باشیم، بسیار مهم است.
  • فضاهایی برای دوست یابی گلنار در نظر گرفته شود تا تعداد دوستان گلنار بیشتر شود(تنوع شخصیتی دوستان زیاد باشد تا انعطاف پذیری گلنار بالاتر برود).
  • گلنار باید در محیط های اجتماعی بیشتر حضور داشته باشد تا بیشتر مورد انتقاد قرار بگیرد.
  • کتاب تفکر تند و آهسته کانمن را مطالعه کند.

حدس زدن

نمره شناختی:

8 از 10
حدس زدن نیز به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد برای پیش‌بینی در مورد مسائل مختلف اشاره دارد. حدس زدن ممکن است بر اساس تجربه‌های گذشته، الگوها و اطلاعات موجود انجام شود. حدس زدن توانایی تفکر انعطاف‌پذیر در موقعیت‌های مختلف را شامل می‌شود. این مهارت در حل مسائل، تصمیم‌گیری و پیش‌بینی می‌تواند مؤثر باشد.
  • رمان های معروف طولانی باید بخواند(برای مدیریت تفکر زیاد باید رمان بخواند تا مفاهیم را با تفکر خود تطبیق بدهد).

تخمین زدن

نمره شناختی:

7 از 10
تخمین زدن یکی از مهارت‌های شناختی است که برای پیش‌بینی یا حدس ویژگی چیزهای مختلف با استفاده از تقریب استفاده می‌شود. معمولاً زمانی که اطلاعات بدست آمده کامل نباشند یا عدم قطعیت در آنها باشد یا ثبات وضعیت وجود نداشته باشد، کاربرد دارد.
  • کلاس موسیقی را طبق برنامه خودش ادامه دهد.
  • بازی با کارت های عددی مشابه تمرینی که در ارزیابی انجام شد، تکرار شود. بازی با اعداد را با کارت های عددی انجام دهد(اعداد تک رقمی زیادی روی میز چیده شود و از گلنار خواسته شود تا در 3 یا 4 یا 5 حرکت(تپ کردن یا برداشتن کارت‌های اعداد) برای مثال عدد 18 یا اعداد دو رقمی دیگر را بسازد).

توجه

نمره شناختی:

8 از 10
توجه ظرفیت شناختی است که می‌توان با آن ذهن خود را به سمت محرک یا عملی خاص سوق داد. به عبارت دیگر، توجه به تمرکز بر روی یک کار علی‌رغم حواس پرتی یا داشتن چندین وظیفه برای انجام همزمان اشاره دارد. توجه به صورت مستقیم عملکرد فرد را در امور مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.
  • حداقل دو الی  سه روز در هفته به مدت یک ساعت ورزش در برنامه باشد(به علاقه ی گلنار ورزشی انتخاب شود که انرژی زیادی از او بگیرد).

تمرکز

نمره شناختی:

7 از 10
تمرکز یک توانایی شناختی است که با آن فرد می‌تواند تمام توجه‌اش را بر روی یک موضوع خاص بگذارد به طوری که عوامل دیگر مانع انجام کار او نشوند. در واقع، تمرکز به توانایی نگه داشتن توجه روی موضوع مورد نظر و جلوگیری از حواس پرتی اشاره دارد. این مهارت برای انجام وظایف مختلف، به ویژه در یادگیری و حل مسائل، بسیار مهم است.
  • یک پادکست در مورد موضوعی که به آن علاقه دارد را گوش کند و همزمان با آن شروع به نوشتن در مورد موضوع دیگری کند(همزمان گوش کند و بنویسد).

کنترل گری

نمره شناختی:

6 از 10
کنترل گری یک توانایی شناختی است که باعث می شود فرد توجه و انرژی خود را به گونه‌ای مدیریت کند که هیچ عامل خارجی یا مخرب نتواند حواسش را پرت کند و چند کار را به صورت همزمان انجام دهد. در واقع، کنترل گری نقش مهمی در یادگیری و انجام وظایف چندگانه در زندگی روزانه دارد.
  • استفاده از گوشی و تبلت به روزی 50 دقیقه محدود شود.
  • هفته ای دو بار شطرنج بازی کند.
  • آموزش ساز دیگر را به دلخواه خودش شروع کند.

تصمیم گیری

نمره شناختی:

6 از 10
تصمیم‌گیری یک مهارت شناختی سطح بالا در نظر گرفته می‌شود. تصمیم گیری منجر به انتخاب یک باور یا یک روش از بین چندین گزینه جایگزین احتمالی می‌شود. تصمیم‌گیری آخرین مرحله از فرآیند حل مسئله است. وقتی فرد برای یک مسئله چند راهکار ارائه می‌دهد و از بین راهکارها باید بهترین را با استفاده از تکنیک سود و فایده انتخاب کند، اینجاست که مهارت تصمیم‌گیری اهمیت پیدا می‌کند.
  • حمایت مادر از گلنار تعدیل شود.
  • بین تصمیمات پدر و مادر در منزل ناهماهنگی نباشد. در مورد مسائل با هم مشورت کنند و وقتی تصمیمی گرفته شد هر دو به آن پایبند باشند و با ناراحتی گلنار تصمیم عوض نشود(پایداری و ثبات در حرف و عمل).

حافظه

نمره شناختی:

8 از 10
حافظه اساس یادگیری و یکی از مهارت‌های شناختی پایه است. حافظه به سه شکل حافظه فعال، کوتاه مدت و حافظه بلند ‌مدت دیده می شود که ضعف در هر یک از آن ها منجر به کاهش بازدهی فرد در عملکرد تحصیلی و عملکرد روزانه می شود. حافظه به توانایی فرد در رمزگذاری، طبقه‌بندی و بازخوانی اطلاعات اشاره دارد.
  • بعد از 10 ماه آموزش زبان انگلیسی آموزش زبان فرانسه را شروع کند.

تفکر

نمره شناختی:

7 از 10
تفکر یک مهارت شناختی است که با پردازش اطلاعات، ایجاد ارتباط بین اطلاعات، تصمیم‌گیری و خلق ایده‌های جدید سروکار دارد. تفکر یک مهارت شناختی است که به کسب اطلاعات جدید یا تغییر اطلاعات موجود در حافظه برای دستیابی به هدفی خاص می انجامد.
  • کتاب های تاریخی(مثلا تاریخ ایران، جنگ های جهانی، انقلاب های مهم و غیره) را مطالعه کند.

مولفه های روانشناختی

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های روانشناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

خودآگاهی

نمره شناختی:

10 از 10
این مفهوم به توانایی فرد برای شناخت و درک خود، احساسات، عقاید، انگیزه‌ها و رفتارهای خود اشاره دارد. در واقع، خودآگاهی به معنای داشتن آگاهی از خود و توانایی تحلیل و تفسیر عملکرد خود است. خودآگاهی شامل دو جنبه اصلی است: (1) خودآگاهی ذهنی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از افکار، باورها، انگیزه‌ها و احساسات خود است. به عبارت دیگر، فرد با خودآگاهی ذهنی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این اتفاق افتاد؟”، “چرا این احساس را دارم؟” و “چرا این باور را دارم؟” پاسخ دهد. (2) خودآگاهی عملکردی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از رفتارها، عملکرد و عادات خود است. فرد با خودآگاهی عملکردی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این رفتار را انجام دادم؟” و “چگونه می‌توانم رفتارهایم را بهبود بخشم؟” پاسخ دهد.
  • از وضعیت خوبی برخودار هستند و نیاز به ملاحظات در این زمینه ندارند.

اعتماد به نفس

نمره شناختی:

10 از 10
اعتماد به نفس به معنای باور به توانایی‌ها، قابلیت‌ها و قضاوت مثبت در مورد خودمان است. این ویژگی به فرد اجازه می‌دهد به دنبال علایق و خواسته‌های خود برود، خطر کند و با انعطاف‌پذیری و اراده بر موانع غلبه کند.
  • از وضعیت خوبی برخودار هستند و نیاز به ملاحظات در این زمینه ندارند.
  • تحت هیچ شرایطی و در هیچ زمینه ای او را با فرد دیگر مقایسه نکنید.

عزت نفس

نمره شناختی:

8 از 10
عزت نفس چگونگی فکر کردن و ارزیابی خود است که می‌تواند به شکل مثبت یا منفی باشد. در واقع احساس ارزشمندی درونی است که تأثیرات مهمی در زندگی افراد دارد.
  • والدین توجه کنند نوجوانان در این سن تلاش زیادی می کنند که خودشان باشند، خودشان را پیدا کنند، مستقل باشند و در این سن باورشان این است که کسی آن ها را درک نمی کند. در این سن ارتباط والدین با فرزند اهمیت زیادی دارد.
  • عزت نفس در این سن با انتقاد، خرده گیری و بدو بیراه گفتن والدین آسیب می بیند. والدین سعی کنند به او بازخورد صحیح بدهند در مورد موسیقی که گوش می دهد، لباسی که می پوشد، دوستانی که انتخاب می کند و مهارتی که یاد می گیرد(بازخورد صحیح و مثبت؛ مثلا من نظرم این است در این مورد و به نظر تو هم خرده نمی گیرم. هر چه والدین در این سن منفی تر صحبت کنند، نوجوان برعکس جواب می دهد و از آن ها فاصله می گیرد).
  • والدین در این دوره باید تکیه گاه امن باشند. این دوره بحران می گذرد(در این دوران ممکن است نوجوان عاشق خواننده های نامطلوب مثل تتلو شوند یا به گروه های که زیاد خوشایند خانواده نیست علاقه نشان دهند، و با این کارها فقط میخواهد یکسری مسائل را جز هویت خودش تعریف کند. والدین باید آگاه باشند این یک دوره ی گذراست و این علائق ثابت و ماندنی نیستند پس صبور و امن باشند).

سرعت پردازش اطلاعات

نمره شناختی:

6 از 10
سرعت پردازش اطلاعات به توانایی فرد در پردازش و تفسیر اطلاعات اشاره دارد. این مفهوم مرتبط با قدرت مغز در پردازش داده‌ها، تشخیص الگوها، حل مسائل و تصمیم‌گیری است.
  • تمرین میز بهم ریخته که در ارزیابی انجام شد را در منزل تکرار کنید. تمرین میز به هم ر یخته با زمان بندی(5 ثانیه ) را 3 بار در هفته به مدت 8 ماه انجام دهد(هر بار تاکید کنید سریع تر سریع تر).

کنترل تکانه

نمره شناختی:

6 از 10
این مفهوم به رفتارهایی مربوط می شود که به صورت لحظه ای، بدون تامل بر روی نتایج آنها و بدون تحلیل و ارزیابی دستاوردهای مثبت و منفی، انجام می شوند. به عبارت دیگر، ناپخته، نابالغانه و عجولانه رفتار کردن است. رفتارهای تکانشی به سه شکل شناختی، حرکتی و عدم برنامه ریزی دیده می شوند. این رفتار به شکل های مختلف، به این صورت که هرچه به فکرشان برسد به زبان می آورند، صحبت دیگران را قطع می کنند تا درگیری لفظی و کتک کاری راه انداختن دیده می شود.
  • از موسیقی ریلکسیشن استفاده کند.
  • از کلاس یوگا استفاده کند.
  • پیاده روی روزانه هم داشته باشد.

تحلیل آموزشی و تحصیلی

نام رشته نمره توضیحات
علوم ریاضی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم تجربی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم انسانی 80 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
هنر 70 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.

تحلیل آینده شغلی

مشاغل مناسب

مشاغل نامناسب

برای این مشاغل مناسب است: طراحی لباس و جواهر، مجری گری و گویندگی

در کارهای پروژه ای موفق می شوند.

برای کارهای ثابت و کارمندی مناسب نیستند.

برای این مشاغل مناسب نیست: مهندسی، پزشکی، علوم پایه

ارتقا سبک زندگی

نام پیشنهادمدت زمان انجاممحدوده زمانیتکرار زمانیتوضیحات مورد نیاز
خواندن کتابیک ساعت-هر روز هفته

کتاب با موضوع تاریخ

خواندن کتابیک ساعتقبل از خوابهر شب

رمان های طولانی و معروف

فعالیت ورزشییک ساعت-سه روز در هفته

متناسب با علاقه گلنار انتخاب شود.

برنامه ریزی

  • هماهنگی پدر و مادربا هم در مورد مسائل مربوط به گلنار بیشتر شود.
  • حمایت افراطی مادر در زندگی گلنار تعدیل شود.
  • فضاهای دوست یابی برای گلنار ایجاد شود.
  • ارتباطات اجتماعی گلنار بیشتر شود تا موردانتقاد قرار گیرد.

نمودار کلی نمرات

جمع بندی نهایی

جمع بندی نهایی دکتر پیرهانی:
0 از 10
نمره معدل شناختی
قبلی
بعدی

مولفه های شناختی

گلنار سیری

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های شناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

تجزیه و تحلیل

نمره شناختی:

8 از 10
تجزیه و تحلیل یکی از مهارت‌های شناختی است که به توانایی ارزیابی و قضاوت در مورد مسائل مربوط می شود. این مهارت به معنای تفکر منطقی برای تجزیه و تحلیل مسائل به اجزای کوچکتر، شناسایی الگوها، و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود است. این مهارت در حل مسائل پیچیده، تصمیم‌گیری و ارائه راه‌حل‌های کارآمد بسیار مؤثر است.
  • از کلاس یوگا استفاده کند(یوگا از تفکر افراطی جلوگیری می کند)
  • هر چالش یا موضوعی که در زندگی با آن مواجه می شود را روی کاغذ بنویسد و بعد در مورد آن فکر کند و فکرهای خود را نیز یادداشت کند.

حل مسئله

نمره شناختی:

6 از 10
حل مسئله به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد در تجزیه و تحلیل مسائل پیچیده و پیدا کردن راه‌حل‌های منطقی و کارآمد اشاره دارد. این مهارت به تفکر منطقی، استفاده از دانش و تجربه، تحلیل دقیق و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر اطلاعات موجود مرتبط است. این مهارت در زندگی روزمره، محیط کار، تحصیل و هر جایی که با مسائل پیچیده سروکار داشته باشیم، بسیار مهم است.
  • فضاهایی برای دوست یابی گلنار در نظر گرفته شود تا تعداد دوستان گلنار بیشتر شود(تنوع شخصیتی دوستان زیاد باشد تا انعطاف پذیری گلنار بالاتر برود).
  • گلنار باید در محیط های اجتماعی بیشتر حضور داشته باشد تا بیشتر مورد انتقاد قرار بگیرد.
  • کتاب تفکر تند و آهسته کانمن را مطالعه کند.

حدس زدن

نمره شناختی:

8 از 10
حدس زدن نیز به عنوان یکی از مهارت‌های شناختی به توانایی فرد برای پیش‌بینی در مورد مسائل مختلف اشاره دارد. حدس زدن ممکن است بر اساس تجربه‌های گذشته، الگوها و اطلاعات موجود انجام شود. حدس زدن توانایی تفکر انعطاف‌پذیر در موقعیت‌های مختلف را شامل می‌شود. این مهارت در حل مسائل، تصمیم‌گیری و پیش‌بینی می‌تواند مؤثر باشد.
  • رمان های معروف طولانی باید بخواند(برای مدیریت تفکر زیاد باید رمان بخواند تا مفاهیم را با تفکر خود تطبیق بدهد).

تخمین زدن

نمره شناختی:

7 از 10
تخمین زدن یکی از مهارت‌های شناختی است که برای پیش‌بینی یا حدس ویژگی چیزهای مختلف با استفاده از تقریب استفاده می‌شود. معمولاً زمانی که اطلاعات بدست آمده کامل نباشند یا عدم قطعیت در آنها باشد یا ثبات وضعیت وجود نداشته باشد، کاربرد دارد.
  • کلاس موسیقی را طبق برنامه خودش ادامه دهد.
  • بازی با کارت های عددی مشابه تمرینی که در ارزیابی انجام شد، تکرار شود. بازی با اعداد را با کارت های عددی انجام دهد(اعداد تک رقمی زیادی روی میز چیده شود و از گلنار خواسته شود تا در 3 یا 4 یا 5 حرکت(تپ کردن یا برداشتن کارت‌های اعداد) برای مثال عدد 18 یا اعداد دو رقمی دیگر را بسازد).

توجه

نمره شناختی:

8 از 10
توجه ظرفیت شناختی است که می‌توان با آن ذهن خود را به سمت محرک یا عملی خاص سوق داد. به عبارت دیگر، توجه به تمرکز بر روی یک کار علی‌رغم حواس پرتی یا داشتن چندین وظیفه برای انجام همزمان اشاره دارد. توجه به صورت مستقیم عملکرد فرد را در امور مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.
  • حداقل دو الی  سه روز در هفته به مدت یک ساعت ورزش در برنامه باشد(به علاقه ی گلنار ورزشی انتخاب شود که انرژی زیادی از او بگیرد).

تمرکز

نمره شناختی:

7 از 10
تمرکز یک توانایی شناختی است که با آن فرد می‌تواند تمام توجه‌اش را بر روی یک موضوع خاص بگذارد به طوری که عوامل دیگر مانع انجام کار او نشوند. در واقع، تمرکز به توانایی نگه داشتن توجه روی موضوع مورد نظر و جلوگیری از حواس پرتی اشاره دارد. این مهارت برای انجام وظایف مختلف، به ویژه در یادگیری و حل مسائل، بسیار مهم است.
  • یک پادکست در مورد موضوعی که به آن علاقه دارد را گوش کند و همزمان با آن شروع به نوشتن در مورد موضوع دیگری کند(همزمان گوش کند و بنویسد).

کنترل گری

نمره شناختی:

6 از 10
کنترل گری یک توانایی شناختی است که باعث می شود فرد توجه و انرژی خود را به گونه‌ای مدیریت کند که هیچ عامل خارجی یا مخرب نتواند حواسش را پرت کند و چند کار را به صورت همزمان انجام دهد. در واقع، کنترل گری نقش مهمی در یادگیری و انجام وظایف چندگانه در زندگی روزانه دارد.
  • استفاده از گوشی و تبلت به روزی 50 دقیقه محدود شود.
  • هفته ای دو بار شطرنج بازی کند.
  • آموزش ساز دیگر را به دلخواه خودش شروع کند.

تصمیم گیری

نمره شناختی:

6 از 10
تصمیم‌گیری یک مهارت شناختی سطح بالا در نظر گرفته می‌شود. تصمیم گیری منجر به انتخاب یک باور یا یک روش از بین چندین گزینه جایگزین احتمالی می‌شود. تصمیم‌گیری آخرین مرحله از فرآیند حل مسئله است. وقتی فرد برای یک مسئله چند راهکار ارائه می‌دهد و از بین راهکارها باید بهترین را با استفاده از تکنیک سود و فایده انتخاب کند، اینجاست که مهارت تصمیم‌گیری اهمیت پیدا می‌کند.
  • حمایت مادر از گلنار تعدیل شود.
  • بین تصمیمات پدر و مادر در منزل ناهماهنگی نباشد. در مورد مسائل با هم مشورت کنند و وقتی تصمیمی گرفته شد هر دو به آن پایبند باشند و با ناراحتی گلنار تصمیم عوض نشود(پایداری و ثبات در حرف و عمل).

حافظه

نمره شناختی:

8 از 10
حافظه اساس یادگیری و یکی از مهارت‌های شناختی پایه است. حافظه به سه شکل حافظه فعال، کوتاه مدت و حافظه بلند ‌مدت دیده می شود که ضعف در هر یک از آن ها منجر به کاهش بازدهی فرد در عملکرد تحصیلی و عملکرد روزانه می شود. حافظه به توانایی فرد در رمزگذاری، طبقه‌بندی و بازخوانی اطلاعات اشاره دارد.
  • بعد از 10 ماه آموزش زبان انگلیسی آموزش زبان فرانسه را شروع کند.

تفکر

نمره شناختی:

7 از 10
تفکر یک مهارت شناختی است که با پردازش اطلاعات، ایجاد ارتباط بین اطلاعات، تصمیم‌گیری و خلق ایده‌های جدید سروکار دارد. تفکر یک مهارت شناختی است که به کسب اطلاعات جدید یا تغییر اطلاعات موجود در حافظه برای دستیابی به هدفی خاص می انجامد.
  • کتاب های تاریخی(مثلا تاریخ ایران، جنگ های جهانی، انقلاب های مهم و غیره) را مطالعه کند.

مولفه های روانشناختی

در این بخش نمرات مربوط به مولفه های روانشناختی به تفکیک قابل مشاهده است.

خودآگاهی

نمره شناختی:

10 از 10
این مفهوم به توانایی فرد برای شناخت و درک خود، احساسات، عقاید، انگیزه‌ها و رفتارهای خود اشاره دارد. در واقع، خودآگاهی به معنای داشتن آگاهی از خود و توانایی تحلیل و تفسیر عملکرد خود است. خودآگاهی شامل دو جنبه اصلی است: (1) خودآگاهی ذهنی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از افکار، باورها، انگیزه‌ها و احساسات خود است. به عبارت دیگر، فرد با خودآگاهی ذهنی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این اتفاق افتاد؟”، “چرا این احساس را دارم؟” و “چرا این باور را دارم؟” پاسخ دهد. (2) خودآگاهی عملکردی: این جنبه مرتبط با شناخت افراد از رفتارها، عملکرد و عادات خود است. فرد با خودآگاهی عملکردی می‌تواند به سوالاتی نظیر “چرا این رفتار را انجام دادم؟” و “چگونه می‌توانم رفتارهایم را بهبود بخشم؟” پاسخ دهد.
  • از وضعیت خوبی برخودار هستند و نیاز به ملاحظات در این زمینه ندارند.

اعتماد به نفس

نمره شناختی:

10 از 10
اعتماد به نفس به معنای باور به توانایی‌ها، قابلیت‌ها و قضاوت مثبت در مورد خودمان است. این ویژگی به فرد اجازه می‌دهد به دنبال علایق و خواسته‌های خود برود، خطر کند و با انعطاف‌پذیری و اراده بر موانع غلبه کند.
  • از وضعیت خوبی برخودار هستند و نیاز به ملاحظات در این زمینه ندارند.
  • تحت هیچ شرایطی و در هیچ زمینه ای او را با فرد دیگر مقایسه نکنید.

عزت نفس

نمره شناختی:

8 از 10
عزت نفس چگونگی فکر کردن و ارزیابی خود است که می‌تواند به شکل مثبت یا منفی باشد. در واقع احساس ارزشمندی درونی است که تأثیرات مهمی در زندگی افراد دارد.
  • والدین توجه کنند نوجوانان در این سن تلاش زیادی می کنند که خودشان باشند، خودشان را پیدا کنند، مستقل باشند و در این سن باورشان این است که کسی آن ها را درک نمی کند. در این سن ارتباط والدین با فرزند اهمیت زیادی دارد.
  • عزت نفس در این سن با انتقاد، خرده گیری و بدو بیراه گفتن والدین آسیب می بیند. والدین سعی کنند به او بازخورد صحیح بدهند در مورد موسیقی که گوش می دهد، لباسی که می پوشد، دوستانی که انتخاب می کند و مهارتی که یاد می گیرد(بازخورد صحیح و مثبت؛ مثلا من نظرم این است در این مورد و به نظر تو هم خرده نمی گیرم. هر چه والدین در این سن منفی تر صحبت کنند، نوجوان برعکس جواب می دهد و از آن ها فاصله می گیرد).
  • والدین در این دوره باید تکیه گاه امن باشند. این دوره بحران می گذرد(در این دوران ممکن است نوجوان عاشق خواننده های نامطلوب مثل تتلو شوند یا به گروه های که زیاد خوشایند خانواده نیست علاقه نشان دهند، و با این کارها فقط میخواهد یکسری مسائل را جز هویت خودش تعریف کند. والدین باید آگاه باشند این یک دوره ی گذراست و این علائق ثابت و ماندنی نیستند پس صبور و امن باشند).

سرعت پردازش اطلاعات

نمره شناختی:

6 از 10
سرعت پردازش اطلاعات به توانایی فرد در پردازش و تفسیر اطلاعات اشاره دارد. این مفهوم مرتبط با قدرت مغز در پردازش داده‌ها، تشخیص الگوها، حل مسائل و تصمیم‌گیری است.
  • تمرین میز بهم ریخته که در ارزیابی انجام شد را در منزل تکرار کنید. تمرین میز به هم ر یخته با زمان بندی(5 ثانیه ) را 3 بار در هفته به مدت 8 ماه انجام دهد(هر بار تاکید کنید سریع تر سریع تر).

کنترل تکانه

نمره شناختی:

6 از 10
این مفهوم به رفتارهایی مربوط می شود که به صورت لحظه ای، بدون تامل بر روی نتایج آنها و بدون تحلیل و ارزیابی دستاوردهای مثبت و منفی، انجام می شوند. به عبارت دیگر، ناپخته، نابالغانه و عجولانه رفتار کردن است. رفتارهای تکانشی به سه شکل شناختی، حرکتی و عدم برنامه ریزی دیده می شوند. این رفتار به شکل های مختلف، به این صورت که هرچه به فکرشان برسد به زبان می آورند، صحبت دیگران را قطع می کنند تا درگیری لفظی و کتک کاری راه انداختن دیده می شود.
  • از موسیقی ریلکسیشن استفاده کند.
  • از کلاس یوگا استفاده کند.
  • پیاده روی روزانه هم داشته باشد.

تحلیل آموزشی و تحصیلی

نام رشته نمره توضیحات
علوم ریاضی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم تجربی 50 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
علوم انسانی 80 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.
هنر 70 از 100 با توجه به مولفه های شناختی در حال حاضر نمی توان راجع به رشته دانشگاهی اعلام نظر قطعی نمود.

تحلیل آینده شغلی

مشاغل مناسب

مشاغل نامناسب

برای این مشاغل مناسب است: طراحی لباس و جواهر، مجری گری و گویندگی

در کارهای پروژه ای موفق می شوند.

برای کارهای ثابت و کارمندی مناسب نیستند.

برای این مشاغل مناسب نیست: مهندسی، پزشکی، علوم پایه

ارتقا سبک زندگی

نام پیشنهادمدت زمان انجاممحدوده زمانیتکرار زمانیتوضیحات مورد نیاز
خواندن کتابیک ساعت-هر روز هفته

کتاب با موضوع تاریخ

خواندن کتابیک ساعتقبل از خوابهر شب

رمان های طولانی و معروف

فعالیت ورزشییک ساعت-سه روز در هفته

متناسب با علاقه گلنار انتخاب شود.

برنامه ریزی

  • هماهنگی پدر و مادربا هم در مورد مسائل مربوط به گلنار بیشتر شود.
  • حمایت افراطی مادر در زندگی گلنار تعدیل شود.
  • فضاهای دوست یابی برای گلنار ایجاد شود.
  • ارتباطات اجتماعی گلنار بیشتر شود تا موردانتقاد قرار گیرد.

نمودار کلی نمرات

جمع بندی نهایی

جمع بندی نهایی دکتر پیرهانی:
0 از 10
نمره معدل شناختی

برای مشاهده بهتر نتایج لطفا صفحه گوشی خود را بچرخانید و آن را را در حالت افقی نگه دارید.